Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


GODDESS CUBES

Er werd gezocht naar
Locatie: "Lanayru" en Benodigdheden: "Alles"
Aantal resultaten: 9

Goddess Cube # 10 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Mines / Lanayru
Benodigdheden : Bom
Kist Locatie : Meest oostelijke eiland
Beloning : Zilveren rupee (100 rupees)
Beschrijving : In LANAYRU MINES vind je in het begin, achter de toren waarop je start, de kubus. De kist verschijnt op een eilandje ver in het noorden en is het meest oostelijke eiland. Gebruik een bom om de rotsen op te blazen, zodat je bij de kist komt.

Goddess Cube # 11 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Geen
Kist Locatie : Eiland O van Lanayru Beam
Beloning : Heart Medal
Beschrijving : In LANAYRU DESERT moet je in het zuid-oosten over een groot drijfzand veld. Gebruik de schelpen van de vijanden om naar het eilandje met de kubus te raken. De kist verschijnt op een eiland met een vulkaan vorm ten oosten van de gele straal. Land buiten de vulkaan op het gras en je kunt de kist openen.

Goddess Cube # 12 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Temple Of Time / Lanayru
Benodigdheden : Geen
Kist Locatie : Beedle Island
Beloning : Stukje Hart
Beschrijving : In LANAYRU moet je op een bepaald moment met een mijnkar terugkeren van voor de TEMPLE OF TIME naar LANAYRU DESERT. Links van je passeer je de kubus waarop je al rijdend in de kar een Skyward Strike moet doen. De kist verschijnt helemaal boven op BEEDLE ISLAND (in het Noorden tussen de 2 kleine groene eilandjes op de kaart).

Goddess Cube # 16 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Bom / Clawshots / Water Dragon's Scale
Kist Locatie : Meest noordelijke eiland
Beloning : Heart Medal
Beschrijving : In het oosten van LANAYRU DESERT is op de kaart een grote groene lus te zien. Wandel er naartoe via de paden onder het drijfzand en blaas de rotsen op zodat je in de gang kunt. Volg deze gang tot je bij een serie van CLAWSHOT targets komt die je bij de kubus brengt. De kist verschijnt op een klein eilandje in het noorden (het meest noordelijke eiland, dichtbij BAMBOO ISLAND). Duik in het water en volg de watergang om bij de kist te komen.

Goddess Cube # 17 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Eiland NW van Fun Fun Island
Beloning : Life Medal
Beschrijving : In LANAYRU DESERT kun je ten zuiden van de centrale toren op een muur via de CLAWSHOTS. Op deze muur kun je kubus duidelijk zien liggen. De kist verschijnt op een eiland ten westen van SKYLOFT en is noord-west van FUN FUN ISLAND gelegen. Het is een eiland uit 2 delen. Klim via de klimop naar beneden om de kist te vinden.

Goddess Cube # 21 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Skyloft
Beloning : Gouden rupee (300 rupees)
Beschrijving : In het begin van LANAYRU SAND SEA vind je na het CLAWSHOTTEN van paal naar paal aan je rechterkant kisten waar je op kunt klimmen. Klim op deze kisten en gebruik je CLAWSHOTS om erover te raken zodat je in een cirkelvormige kamer in het noorden komt waar je de kubus vindt. De kist verschijnt in de BAZAAR in SKYLOFT.

Goddess Cube # 22 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Eiland NW van Fun Fun Island
Beloning : Potion Medal
Beschrijving : In SKIPPER'S RETREAT in LANAYRU SAND SEA kom je op een bepaald moment een dikke vijand op een brug tegen. Vanop het platform achter hem kun je met je CLAWSHOTS naar een platform met klimop. Vandaar kun je naar een tweede platform waar de kubus te vinden is. De kist verschijnt op een eiland ten westen van SKYLOFT en is noord-west van FUN FUN ISLAND gelegen. Het is een eiland uit 2 delen. De kist is te vinden als je met je CLAWHOSTS door de tralies gaat.

Goddess Cube # 23 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Skyloft
Beloning : Stukje Hart
Beschrijving : Nadat je in LANAYRU SAND SEA de mond van de PIRATE STRONGHOLD hebt laten open gaan, kom je buiten uit. Draai je om en schiet jezelf met je CLAWSHOTS naar boven zodat je bij de kubus komt. De kist verschijnt op een eilandje in het oosten van SKYLOFT (dicht bij de waterval). Schiet jezelf naar de kist met je CLAWSHOTS.

Goddess Cube # 27 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Gorge / Lanayru
Benodigdheden : Mogma Mitts
Kist Locatie : Eiland N van Bug Island
Beloning : Small Quiver
Beschrijving : Als je in LANAYRU op zoek bent naar het stuk van de Song of the Hero, kom je uiteindelijk bij een boom terecht in het noorden. Nadat je een timeshift gedaan hebt, kun je gemakkelijk bij de kubus komen. De kist verschijnt op het eilandje ten noorden van BUG ISLAND. Je moet er landen bij de graafplek en met je MOGMA MITTS graven. Neem de rechtse uitgang ondergronds om bij de kist te komen.

Reclame