Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


GODDESS CUBES

Er werd gezocht naar
Locatie: "Lanayru Desert" en Benodigdheden: "Alles"
Aantal resultaten: 3

Goddess Cube # 11 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Geen
Kist Locatie : Eiland O van Lanayru Beam
Beloning : Heart Medal
Beschrijving : In LANAYRU DESERT moet je in het zuid-oosten over een groot drijfzand veld. Gebruik de schelpen van de vijanden om naar het eilandje met de kubus te raken. De kist verschijnt op een eiland met een vulkaan vorm ten oosten van de gele straal. Land buiten de vulkaan op het gras en je kunt de kist openen.

Goddess Cube # 16 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Bom / Clawshots / Water Dragon's Scale
Kist Locatie : Meest noordelijke eiland
Beloning : Heart Medal
Beschrijving : In het oosten van LANAYRU DESERT is op de kaart een grote groene lus te zien. Wandel er naartoe via de paden onder het drijfzand en blaas de rotsen op zodat je in de gang kunt. Volg deze gang tot je bij een serie van CLAWSHOT targets komt die je bij de kubus brengt. De kist verschijnt op een klein eilandje in het noorden (het meest noordelijke eiland, dichtbij BAMBOO ISLAND). Duik in het water en volg de watergang om bij de kist te komen.

Goddess Cube # 17 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Eiland NW van Fun Fun Island
Beloning : Life Medal
Beschrijving : In LANAYRU DESERT kun je ten zuiden van de centrale toren op een muur via de CLAWSHOTS. Op deze muur kun je kubus duidelijk zien liggen. De kist verschijnt op een eiland ten westen van SKYLOFT en is noord-west van FUN FUN ISLAND gelegen. Het is een eiland uit 2 delen. Klim via de klimop naar beneden om de kist te vinden.

Reclame