Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


GODDESS CUBES

Er werd gezocht naar
Locatie: "Lanayru Sand Sea" en Benodigdheden: "Alles"
Aantal resultaten: 3

Goddess Cube # 21 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Skyloft
Beloning : Gouden rupee (300 rupees)
Beschrijving : In het begin van LANAYRU SAND SEA vind je na het CLAWSHOTTEN van paal naar paal aan je rechterkant kisten waar je op kunt klimmen. Klim op deze kisten en gebruik je CLAWSHOTS om erover te raken zodat je in een cirkelvormige kamer in het noorden komt waar je de kubus vindt. De kist verschijnt in de BAZAAR in SKYLOFT.

Goddess Cube # 22 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Eiland NW van Fun Fun Island
Beloning : Potion Medal
Beschrijving : In SKIPPER'S RETREAT in LANAYRU SAND SEA kom je op een bepaald moment een dikke vijand op een brug tegen. Vanop het platform achter hem kun je met je CLAWSHOTS naar een platform met klimop. Vandaar kun je naar een tweede platform waar de kubus te vinden is. De kist verschijnt op een eiland ten westen van SKYLOFT en is noord-west van FUN FUN ISLAND gelegen. Het is een eiland uit 2 delen. De kist is te vinden als je met je CLAWHOSTS door de tralies gaat.

Goddess Cube # 23 [kubus] [kist]
Kubus Locatie : Lanayru Sand Sea / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots
Kist Locatie : Skyloft
Beloning : Stukje Hart
Beschrijving : Nadat je in LANAYRU SAND SEA de mond van de PIRATE STRONGHOLD hebt laten open gaan, kom je buiten uit. Draai je om en schiet jezelf met je CLAWSHOTS naar boven zodat je bij de kubus komt. De kist verschijnt op een eilandje in het oosten van SKYLOFT (dicht bij de waterval). Schiet jezelf naar de kist met je CLAWSHOTS.

Reclame