Overige


STUKJES HART

Er werd gezocht naar
Locatie: "Sky" en Benodigdheden: "Alles"
Aantal resultaten: 7

Stukje Hart # 3 [foto]
Locatie : Lumpy Pumpkin / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Ga in LUMPY PUMPKIN de grote trap op en rol verschillende malen tegen de balk waaraan de luster bevestigd is. Na enkel keren zal de luster naar beneden vallen zodat je het stukje hart kunt bemachtigen.

Stukje Hart # 4 [foto]
Locatie : Klein Eilandje / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In DEEP WOODS kun je net voor de ingang van de SKYVIEW TEMPLE Goddess Cube #2 vinden. Doe er een Skyward Strike op en er zal een kist verschijnen op een klein eilandje ten zuiden (lichtjes naar het oosten) van SKYLOFT. Ga met je vogel naar het eiland en open de kist.

Stukje Hart # 10 [foto]
Locatie : Beedle Island / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Als je in LANAYRU goddess cube #12 gevonden hebt, verschijnt op BEEDLE ISLAND een kist met een stukje hart in. Vlieg er naartoe en land helemaal boven op het eiland om bij de kist te komen.

Stukje Hart # 11 [foto]
Locatie : Lumpy Pumpkin / Sky
Benodigdheden : Harp
Beschrijving : Als je side quest #2 volledig afgewerkt hebt, krijg je van de barman op LUMPY PUMPKIN het stukje hart.

Stukje Hart # 13 [foto]
Locatie : Fun Fun Island / Sky
Benodigdheden : Scrapper
Beschrijving : Als je na het repareren van FUN FUN ISLAND (side quest #8) een maximum score haalt, krijg je een stukje hart.

Stukje Hart # 15 [foto]
Locatie : Klein eilandje / Sky
Benodigdheden : Clawshots
Beschrijving : Nadat je in FARON WOODS Goddess Cube #19 gevonden hebt, verschijnt in de SKY een kist. De kist verschijnt op een eiland met een vulkaan vorm ten oosten van de gele straal. Land in de vulkaan en gebruik je CLAWSHOT om bij de kist te komen. In de kist zit het stukje hart.

Stukje Hart # 21 [foto]
Locatie : Bug Island / Sky
Benodigdheden : Thunderhead / Fireshield Earrings / Clawshots
Beschrijving : Nadat je in VOLCANO SUMMIT Goddess Cube #24 gevonden hebt, verschijnt er op BUG ISLAND een kist met een stukje hart in. Je kunt de kist bereiken door in het zuiden van het eiland naar beneden naar een platform te springen.

Interessante Links

Heb je een (typ)fout ontdekt? Een onvolledigheid? Of heb je gewoon iets (interessants) toe te voegen? Aarzel dan niet om te emailen. Vergeet niet het nr. (#) te vermelden als je een fout gevonden hebt.

Reclame